Chica

Chica is thuis

Chica aan het eten

Chica is thuis. Afgelopen woensdag zijn mijn zoon en ik onze nieuwe aanwinst gaan ophalen. Was nog een hele reis, want de fokker woont boven Évora, in Crato, zo’n 3,5 uur rijden bij ons vandaan, maar het was natuurlijk het tripje waard.
Chica was ontzettend rustig gedurende de terugreis, heeft eigenlijk de hele weg lekker liggen slapen, op de paar plas- en waterstopjes onderweg na.

Bij thuiskomst is ze meteen geïntroduceerd bij haar nieuwe familieleden, die haar, ja, ook de katten, eigenlijk meteen accepteerden en Chica gedraagt zich vanaf dat moment alsof ze hier al jaren hoort. Echt fantastisch om te zien.

Chica aan het eten
Lekker eten
Chica slaapt
…en lekker slapen

We hadden de fokker gevraagd om de laatste dagen een oude lap o.d. bij het nest te leggen, zodat we de vertrouwde nestgeur mee konden nemen. Een goude zet, want de afgelopen nachten heeft Chica heerlijk doorgeslapen bovenop het t-shirt.
Verder gaat ze eigenlijk ook constant naar buiten om haar behoeftes te doen (op een paar ongelukjes gedurende de nacht na, logisch) en we kunnen dus wel zeggen dat ze prima zindelijk is en helemaal weet hoe het moet…Ik wil graag Chica volgen, stuur mij automatisch elk nieuw bericht

Je houd misschien ook van..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com