Chica

Wordt dat stoeltje kleiner?

Chica in stoel
Inmiddels al 30 kilo

We zijn alweer een paar maanden verder. Helaas even weinig tijd gehad voor een update, aangezien mijn man sinds eind 2021 met een hernia thuis zit. Hij is inmiddels geopereerd en is weer aan het herstellen en zal binnenkort weer aan het werk kunnen.

Vorige maand ben ik met Chica bij de dierenarts geweest voor haar Rabiës inenting en bij het weegmoment bleek ze al 30 kilo te wegen. Ter vergelijking; Boef is al uitgegroeid en weegt 40 kilo, Chica is pas 8 maanden en moet nog even. We verwachten dan ook zeker dat ze groter zal worden dan Boef. Ze zijn nu al zo goed als dezelfde hoogte. Verder was ze prima in orde en goed gezond.

Zo lief

Goed gezond, maar o zo eigenwijs en ondeugend! Ze heeft mijn zonnebril al te pakken gehad, kon dus weer een nieuwe bestellen…, en dat terwijl ik echt wel oplet waar ik die neerleg, aangezien Boef er in het verleden al 2 te pakken heeft gehad. Helaas toch niet goed genoeg dus.
Ook heeft ze de container met gereedschap ontdekt en vinden we dus geregeld van alles in het veld. Ze heeft echt genoeg speeltjes en krijg regelmatig een lekkere kluif, maar alles wat niet mag is natuurlijk veel leuker en lekkerder.

Verder hebben we een heel groot kussen in de woonkamer liggen, waar alle honden makkelijk met z’n allen op kunnen liggen, maar uiteraard ligt het lKEA stoeltje toch het lekkerst. Als er dan ook geen katten in liggen of Spyke zich er niet genesteld heeft, is het een favoriet van Chica, voor zover dat nog past. Wordt elke dag toch wel wat lastiger.

Chica in stoel
Wordt dat stoeltje nou steeds kleiner…
Chica in stoel
…of ligt dat aan mij?
Kan niet genoeg knuffelen…

Chica houdt van knuffelen, dat was met Boef wel anders. Die houdt best van een aai over z’n bol, maar echt knuffelen, nou nee. Chica daar en tegen wil nog best op schoot (zolang dat nog kan) en als ze even de kans ziet, gaat ze ook tegen je aan op bed liggen; is dan ook een waterbed, wie kan dat niet weerstaan?
Ze is echt een gezelschapsdier. We hebben over de jaren behoorlijk wat grote honden gehad, maar ik geloof nog nooit zo’n knuffel als deze.

Op schoot
Kan nog net
Boef pesten
Even Boef irriteren

Je houd misschien ook van..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com