Chica

En het groeit zó hard…

Helemaal thuis

Chica groeit zo hard, bijna dagelijks zien we dat ze weer een beetje groter is.
Inmiddels is Chica 14 weken en we zien haar dagelijks groeien. Ze begint ook al iets rustiger te worden, ze neemt duidelijk de goede signalen over van de andere honden. Was ze pas nog zeer enthousiast bij het krijgen van een hondenstaafje in de ochtend, heen en weer springen, zoals je van een jonge hond verwacht. Nu gaat ze netjes zitten en neemt het staafje vrij rustig in ontvangst, net als de andere honden het altijd al doen.

Onze roedel als voorbeeld

Ook zitten Boef en Chica vaak samen naar het hek te staren en zitten ze samen te bewaken, zo schattig om te zien. Het is echt duidelijk dat de roedel een zeer positieve invloed heeft in de opvoeding.

Uiteraard zijn wij ook al begonnen met het leren van benodigde commando’s, zo is ‘zit’ al aardig gelukt, ‘af’ (liggen) volgt nu ook en vooral ‘hier’ zal een uitdaging worden.

Chica gaat ook steeds minder onbesuisd spelen met Cheeta (of dat de definitieve naam voor deze kleine terrorist blijft, is nog even de vraag. We zitten meer te denken aan Cruela ofzo…). Kon ze voorheen nog met 2 poten tegelijk bovenop dat kleine ding springen, blijkt Cheeta nog altijd te snel. Ook zij begint zich nu goed te verdedigen en dus houdt Chica zich iets meer in.

Boef met Chica
Boef met Chica
Etenstijd
15-09-21
Boef met Chica
Boef met Chica
Samen eten
20-09-2021

Dan Cheeta…, zoals ik hierboven al zei, onze kleine terrorist. Sinds ze weer helemaal beter is, is het vooral nu aan het ontdekken, racen, de boel onveilig aan het maken en alles en iedereen uitdagen. Heerlijk!
Verder is ze reuze vrijerig. Ze wil constant bij één van ons in de buurt zijn, bij de computer zit ze op m’n schouder en ’s nachts ligt ze tussen ons in. Onze andere katten beginnen haar nu ook langzaam maar zeker te accepteren. Vooral voor Poes is het geen probleem meer, daar mag ze zelfs al bij komen liggen…
Dit wordt vast en zeker een hele leuke en gezellige poes!

Je houd misschien ook van..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com